post-title De multiculturele samenleving op Park Horsterwold http://buitenplaats-horsterwold.nl/wp-content/uploads/IMG_0688-002.jpg 2018-02-07 00:21:22 yes no Geplaatst door: Categorieën:  Blog

De multiculturele samenleving op Park Horsterwold

De multiculturele samenleving op Park Horsterwold

Hebt u geen geld om op vakantie te gaan naar het buitenland, maar zou u dat wel heel graag willen? Niet getreurd; de oplossing ligt in Zeewolde. Op het mooie Park Horsterwold kunt u proeven van de ultieme sfeer van vakantie in het buitenland, maar dan in Nederland.

Nergens vindt u zoveel nationaliteiten in een vakantieoord en dan ook nog zo dichtbij. U hoeft niet met het vliegtuig te reizen om er te komen; al zal binnenkort vliegveld Lelystad uitgebreid worden en u dan wel kunt genieten van de laagvliegende vliegtuigen, omdat de aanvliegroute en vertrekroute over het park zal gaan, maar het ultieme vakantiegevoel zal daardoor versterkt worden!

Op het park verblijven Litouwers, Albanezen, Polen, nog meer Polen en nog veel meer Polen. Kortom het voelt of u in Polen of voormalig Rusland verblijft. Overal wapperen bovendien Zuid Afrikaanse vlaggen, zeer sfeervol. Dus ook daar kunt u van genieten. Er zullen ook een paar Nederlanders aanwezig zijn, maar daar hebt u absoluut geen hinder van. Zij hebben de gordijnen dicht en duiken weg als er iemand langs loopt. De controleur van de gemeente komt namelijk regelmatig langs en dat is dan geen vriendschappelijk bezoek voor een kopje koffie. Maar ook daar zult u geen hinder van ondervinden, hij belt niet aan bij vakantiegangers. Trouwens vakantiegangers komen ook op Park Horsterwold; ook allerlei nationaliteiten: Ieren, Engelsen, Fransen, Duitsers, Italianen en Nederlanders, ze zijn alleen wel in de minderheid.

In de directe nabijheid van het park bevindt zich het asielzoekerscentrum van Zeewolde. De bewoners lopen regelmatig over het Park Horsterwold. Geweldig om te zien hoeveel nationaliteiten langskomen. En bovendien is het Polenhotel ook slechts een paar honderd meter verwijderd van Park Horsterwold. Dus nog meer Polen. Zoveel te meer Polen zoveel te meer vreugd toch?

Regelmatig komt het arrestatieteam langs op Park Horsterwold in een geblindeerd busje en met mannen in zwarte kledij. Zij springen dan uit het busje en lopen in het donker (ze komen alleen ’s nachts) om bepaalde huizen. Hoe bijzonder; het is alsof je in een filmdecor aanwezig bent, alleen is het echt en live! Verder hebt u er geen hinder van hoor. Als het goed is zult u dan slapen. Soms hoor je schieten, dat kunnen jagers zijn in het bos of mensen op het park die aan het oefenen zijn. Moet kunnen toch?

Als u wilt kunt u ook een vakantiewoning kopen op park Horsterwold. De woningen zijn mooi en super goedkoop. Ze dalen alleen maar in prijs dus als u nog even wacht kunt u een huis kopen voor de prijs van een caravan. De gemeente stimuleert de prijsdaling door de OZB te verlagen zodat de prijzen echt nog wel lager gaan worden. Dan is straks kopen een mooie investering toch?

Bent u nu nieuwsgierig geworden naar Park Horsterwold? Kom dan vooral kijken. Niemand zal het geloven zonder het zelf beleefd te hebben. Tot snel.

Buitenland was nog nooit zo dichtbij en goedkoop (#buitenplaatshorsterwold#vandroomtotdrama#).