post-title Beste handhaver van MB-ALL. We houden u in de gaten! Lees ook graag bijgaand document: “Derhalve kan de woning 40 weken per jaar recreatief bewoond worden!” http://buitenplaats-horsterwold.nl/wp-content/uploads/IMG-20171124-WA0023.jpg 2017-11-24 19:03:35 yes no Geplaatst door: Categorieën:  Blog

Beste handhaver van MB-ALL. We houden u in de gaten! Lees ook graag bijgaand document: “Derhalve kan de woning 40 weken per jaar recreatief bewoond worden!”

Beste handhaver van MB-ALL. We houden u in de gaten! Lees ook graag bijgaand document: “Derhalve kan de woning 40 weken per jaar recreatief bewoond worden!”

 

Beste handhaver MB-ALL,

Vanmiddag zo vlak voor het recreatieweekend! kwam u bij ons op het park Buitenplaats Horsterwold controleren. Dat doet u bij ons wel vaker. U controleert de wagens op het park, of er een auto bij ons huis staat, wat er in de auto zit, of er een fietsje staat, of het bed is opgemaakt, of het gras gemaait is en of er bloemen verplaatst zijn of dat er beweging in en rondom ons huis is…. Wij hebben vandaag ook u gecontroleerd. Dit in bijzijn van de politie, omdat er door onze adviseur aangifte wordt gedaan van psychische mishandeling. De woorden van deze adviseur: ‘het is nu een keer genoeg!’. U wist te vertellen dat u dit doet in opdracht van burgemeester Gorter van Zeewolde. Voordat u weer bij ons komt checken of er een bloemenbos op tafel staat. Leest u graag eerst even onderstaand document. De regeling 40/12 is nog steeds van toepassing op ons recreatiepark.

PS: Ooit gehoord van kunstbloemen die niet te onderscheiden zijn van echte?

Vriendelijke groet,

Redactie site Buitenplaats-Horsterwold

We houden u in de gaten!