post-title GLUURDERS versus ‘DEEP DEMOCRACY..’ http://buitenplaats-horsterwold.nl/wp-content/uploads/Screen-Shot-2018-01-18-at-12.15.00.png 2018-01-18 12:17:49 yes no Geplaatst door: Categorieën:  Blog

GLUURDERS versus ‘DEEP DEMOCRACY..’

GLUURDERS versus ‘DEEP DEMOCRACY..’

Brrr, wat vind ik dat eng; gluurders.

Het idee dat iemand je zit te begluren vanuit de bosjes of door het raam. Daar wordt je toch heel erg naar van. Het mag natuurlijk nooit, gluren in iemands huis, tuin of spullen. Maar helaas gebeurt het wel. Criminelen doen het om zo te weten wanneer je niet thuis bent, zodat ze kunnen inbreken en seksueel gestoorden doen het, omdat ze een stoornis hebben en weet u wie nog meer? Nee? Nou ik wel. De BOA’s van #gemeentezeewolde en de medewerkers van #MB-All doen het in #gemeente Zeewolde op #buitenplaatshorsterwold.

Zij gluren door het raam of er iemand thuis is, liggen in de bosjes om te kijken of er iemand in de tuin is en ze hebben zelfs nachtkijkers om beter door de vensters in het donker te kunnen kijken. Ze gluren of er bloemen in het huis staan of ze kijken of er fruit op de fruitschaal ligt. Ze gluren en gluren…..

En weet u het is onterecht. Het mag niet. Je mag niet zomaar gluren.

Bovendien waarom staan ze daar te gluren? Dat is omdat #leefbaarzeewolde handhaving op #buitenplaatshorsterwold als hobby heeft. Een heel erg dure hobby (lees: http://buitenplaats-horsterwold.nl/hobbies-kosten-geld-maar-wie-betaald-de-rekening/ ) En dit terwijl de huiseigenaren het huis gekocht hebben met de restrictie dat ze er 40 weken mogen wonen en 12 weken niet. Dus, waarom wordt er dan gecontroleerd op zo’n mensonterende manier? Je mag namelijk gewoon 40 weken op #buitenplaatshorsterwold wonen en het hoeft niet eens aaneengesloten te zijn. Je mag daarom toch gewoon in je eigen huis zijn? Het is #vandroomtotdrama. Het is pure pesterij van #leefbaarzeewolde.

En dan nog het volgende. Er zijn afspraken gemaakt door #gemeentezeewolde met #MB-All, waarin staat dat er zeker niet vanuit de bosjes wordt gegluurd. Bovendien zal er bij eventuele controles alleen vanaf de gemeenschappelijke paden op #buitenplaatshorsterwold worden gecontroleerd en dat bovendien de individuele percelen niet betreden zullen worden. (Deze afspraken zijn vastgelegd en zijn in bezit van #buitenplaatshorsterwold.)

Maar hoe kan het dan dat, wanneer ik een keer een lang weekend in mijn huis verblijf, de hond opeens aanslaat. Ik kijk omhoog en kijk recht in het gezicht van de handhaver van MB-All, die bij de buren in de tuin door de bosjes gluurt naar mij. Ik ben me werkelijk doodgeschrokken. Niet te geloven wat voor een impact zoiets heeft. Dat gun je niemand. En ik ben touwens niet de enige die begluurd is/wordt ; met mij zijn zoveel andere huiseigenaren van #buitenplaatshorsterwold begluurt. Echt het is #vandroomtotdrama.

Ik ben wanhopig. Waarom wordt ons dit aangedaan? Het is gewoon niet eerlijk. Volgens de wet mag je je gewoon inschrijven op je adres aan de Bosruiterweg, maar #gemeentezeewolde geeft aan direct te zullen gaan handhaven bij inschrijving op het adres aan de Bosruiterweg. Je mag 40 weken wonen op je adres aan de Bosruiterweg en volgens de wet moet je indien je elders langer verblijft, je op dat andere adres inschrijven. Dus #gemeentezeewolde en met name #leefbaarzeewolde, uw hobby is duur; al dat handhaven is weggegooid geld. U geeft verkeerde voorlichting aan mensen!

Gemeente Zeewolde weet u zelf dan niet meer hoe het werkt? Nee?

Misschien moeten uw ambtenaren dan eens op cursus!

Niet de cursus deep democracy van Winnie Prins van #leefbaarzeewolde. Zij geeft voorbeelden van wat er allemaal mis kan gaan in #gemeentezeewolde en legt de schuld neer bij anderen. Zo onterecht, want #leefbaarzeewolde is nota bene zelfverantwoordelijk voor deze en heel veel andere ellende in #gemeentezeewolde.

Maar daarover meer in de volgende blog van deze week. Blijf vooral de website volgen.

Lees en huiver: #vandroomtotdrama, #buitenplaatshorsterwold.

Een wanhopige huiseigenaar van #buitenplaatshorsterwold