post-title Polenhotel wil opnieuw uitbreiden http://buitenplaats-horsterwold.nl/wp-content/uploads/Screen-Shot-2017-10-20-at-08.35.47.png 2017-10-16 16:19:14 yes no Geplaatst door: Categorieën:  Nieuws

Polenhotel wil opnieuw uitbreiden

Polenhotel wil opnieuw uitbreiden

De eigenaar van het het “polenhotel” aan de Bosruiterweg heeft bij de gemeente Zeewolde een aanvraag ingediend om opnieuw uit te kunnen breiden met 175 bedden.

Volgens de huidige omgevingsvergunning mogen daar nu 600 arbeidsmigranten worden gehuisvest , maar de ondernemer wil uitbreiden naar 775 arbeidsmigranten.

De huidige vergunning is na een moeizaam gerechtelijk proces in 2016  tot stand gekomen en op o.a www.onszeewolde.nl is er het nodige over gezegd en geschreven.

max.600 arbeidsmigranten voor een periode van 10 jaar. Daar zijn er nu bijna 2  van verstreken.

De nieuwe aanvraag is opnieuw in strijd met het bestemmingsplan . Er bestaat bij een groeiend aantal inwoners van  Zeewolde inmiddels zeer ernstige twijfel over de manier waarop met bestemmingsplannen en vergunningen binnen de gemeente wordt omgegaan.

Huidige situatie.

De omgevingsvergunning lag vanaf 26-09 2 weken ter inzage.

Wegens bezuinigingen is dat geen papieren versie meer, maar kunt u het op het computerscherm van een welwillende medewerkster de aanvraag  bekijken.

Wanneer u naar de  volgende  pagina wilt ,  een aanvraag beslaat snel 20 pagina’s , geeft u de welwillende medewerkster een seintje en met een eenvoudige muisklik van de welwillende medewerkster kunt u de volgende pagina bekijken. Kortom : privacy 0, besparing 0,0 . Trekt u voor deze procedure tenminste 30-45 minuten uit.

O ja , de aanvraag kan ook voor u worden uitgeprint .

Opnieuw een bewijs , dat er manieren worden bedacht , om aanvragen uit het zicht te houden en om bezwaren en procedures te verhinderen. Op het gebied van communicatie, ruimtelijke ordening en wettelijke procedures is er steeds meer goed mis in Zeewolde.

 

Bron: site Ons Zeewolde