post-title Van de week is er weer ingebroken… help..het is hier onveilig!! http://buitenplaats-horsterwold.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding-2018-01-11-om-14.33.22.png 2018-01-11 14:34:20 yes no Geplaatst door: Categorieën:  Nieuws

Van de week is er weer ingebroken… help..het is hier onveilig!!

Van de week is er weer ingebroken… help..het is hier onveilig!!

Angst voor inbrekers

Ik ben bang. Bang voor het donker, bang om alleen te zijn. Bang, bang….

Waarom? Nou, ik verblijf op #buitenplaatshorsterwold in mijn eigen recreatiewoning. Een woning waar ik zo blij mee was. Een huis van mijn dromen. Helaas, ik weet het nu zeker: dromen zijn bedrog. #vandroomtotdrama dat is wel zeker.

Om mij heen is een golf van inbraken gaande. Dan moet je toch bang van worden… En het ergste is dat de eigenaren van de betreffende woningen meestal geen aangifte doen. Ze zijn bang om aangifte te doen bij de politie. Bang dat #gemeentezeewolde zal denken dat ze er permanent wonen. Ze zijn bang om dan last onder dwang te krijgen van € 25.000,00. En ze zijn bang omdat ze zich niet veilig voelen in hun eigen huis. En ik? Ik ben bang, omdat ik denk dat die inbrekers ook zo maar bij mij zouden kunnen komen inbreken. En wat moet ik dan? Ik voel geen steun, ik heb niemand die ik raad kan vragen, ik sta alleen in deze ellende.

Ondertussen weet bijna niemand van de inbraakgolf op #buitenplaatshorsterwold. Er wordt geen ruchtbaarheid aangegeven en iedereen voelt zich veilig. Iedereen denkt dat het wel mee valt. Maar nee dus; het valt niet mee!!

Mijn buren hadden foto’s gemaakt van de inbrekers in hun huis. Jippie, dacht ik. Ik vraag gewoon even of ik de foto’s mag, want dan kan ik daar vast wel iets mee, daar ga ik mee naar de politie en ik laat ze op de receptie van #buitenplaatshorsterwold zien. Maar jammer!!! Mijn buren, Polen die in Nederland werken, zijn verdwenen. Ik heb van de ene op de andere dag nieuwe buren, ze vertelden dat ze uit Rusland kwamen. 7 Russen, die de Nederlandse taal niet machtig zijn en ook geen Engels spreken. Ik heb niets tegen Russen, maar mijn gevoel van veiligheid wordt hier niet groter van… En de foto’s zijn niet meer te verkrijgen. Die zijn samen met de Polen met de noorderzon vertrokken.

Wat nu? Ik heb een huis op #buitenplaatshorsterwold en mag er niet wonen. Ik probeer er zoveel mogelijk te zijn, omdat ik anders bang ben dat er wordt ingebroken. Maar ik ben dus ook bang dat ik handhavers of #MB-All aan de deur krijg. En ik voel mij niet veilig in mijn eigen huis.

#vandroomtotdrama, dat is het!!

Nu zit ik gevangen in een situatie, die ik niemand toe wens. Jezelf onveilig voelen, dat is te erg voor woorden.

Help!!!! Wat moet ik? Ik weet het niet meer.

Ik ben bang, ik heb angst; angst om in mijn eigen recreatiewoning te verblijven!!

Een radeloze eigenaar van #buitenplaatshorsterwold, #vandroomtotdrama

Delen wordt op prijs gesteld.